Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo ŠTA je BER GRILS zaista RADIO na Staroj planini! U Srbiji boravili NAJVEĆA ZVEZDA BOLIVUDA i ceo tim NETFLIX-a, a to NIKO NIJE PRIMETIO!?

Published

on

Ber Grils bio je najveća i najvrelija tema u Srbiji tokom još vrelijeg jula. Inače teško podnošljivih 40 stepeni Celzijusa do usijanja su dovele informacije koje su preplavile domaće medije – od ekskluzivnih fotki Bera Grilsa na vrhu Stare planine gde je leteći helikopterom MUPA snimao predivne kadrove srpske divljine, a u pauzi tamanio peglanu kobasicu i ćaskao sa oduševljenom dečicom. Za Srbiju zaista velikih pet minuta da srpski mediji po običaju sve nisu shvatili pogrešno, pa isto tako i izveštavali.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Nedim Nezirović otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO i zašto se plašio uloge Paše!

Tako smo čak i u jutranjem programu RTS-a imali priliku da čujemo kako Ber Grils u Srbiji snima novu sezonu dokumentarnog serija „U divljini sa Berom Grilsom“ koja je u prethodnih pet nastavaka bila projekat kanala National Geographic. Međutim, trebalo nam je pola sata uz jutarnju kafu i malo ozbiljnijeg mentalnog upuštanja u ovu misterioznu posetu najvećeg TV avanturiste svih vremena istoku naše zemlje, kako bismo shvatili o čemu se tu radi, i kako bismo ispravili sve propuste srpskih medija.

Pročitajte još HIT! BUNAR i BAŠ ČELIK – Prvo ćemo gledati profesora pedofila, a zatim stiže i srpska IGRA PRESTOLA! EVO KADA počinje snimanje novih serija!

Dakle, Ber Grils jeste boravio u Srbiji i to je jedina velika istina koju smo čuli proteklih dana. Sve ostalo je – GREŠKA.

Ono što je domaćim novinarima uspelo da promakne u utrkivanju za naslovima jeste činjenica da je Ber Grils u Srbiji boravio sa trenutno najvećom bolivudskom filmskom zvezdom, glumcem Ranvirom Singom, koji se usput rečeno, posle snimanja sa svojim prijateljima odlično proveo na beogradskim splavovima, ali i na novosadskom Exit-u.

Ranvir je do zore đuskao uz strane, ali i domaće hitove. Tako u nastavku možete videti Ranvira sa svojim profesionalnim trenerom kako đuska uz mega hit hrvatske grupe ColoniaTi da bu di bu da„, ali i uz srpske narodnjake i mnoge druge pesme. Glumac je, takođe, iskoristio priliku da na kiši pleše u centru Beograda u Knez Mihailovoj ulici, a partner mu je bio dečak oduševljen što ima partnera za ples na kiši.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo KO će biti DRAŽA MIHAILOVIĆ u filmu HEROJI HALIJARDA Radoša Bajića! U igri TRI GLUMCA! A evo KO ima NAJVEĆE ŠANSE!

A šta je Ranvir radio u Srbiji? Odgovor je jednostavan kad se malo pozabaviš istraživanjem. Ranvir Sing u Srbiji je boravio da bi sa Berom Grilsom snimio materijal za novi Grilsov avanturistički šou koji poznati ex-marinac radi za indijski Netflix, a u kom je Sing jedna od glavnih zvezda. Upravo zbog toga Grils i Sing boravili su u Srbiji sa čitavom ekipom indijskog Netflixa čiji su članovi ostavili mali milion objava na društvenim mrežama, deleći sjajne utiske iz Srbije. Ali od peglanih kobasica kojima su domaći novinari iz nekog nama nepoznatog razloga bili opčinjeni, ostatak priče nikada nismo saznali.

Pročitajte još HIT! ŠVINDLERI – Glumac Dejan Lutkić otkrio šta nas čeka u DRUGOJ sezoni serije! EVO ŠTA se sve menja!

Osim na našem portalu koji se malo zainteresovao za ovu temu, pa vam u nastavku donosimo priču o tome kako su se Ber Grils, Ranvir Sing i Berov i Netflixov tim zaista proveli u Srbiji. Bez peglanih kobasica i nasmejane dečice.

Svi indijski mediji preneli su vest o poseti poznatog holivudskog glumca Srbiji. U Srbiji, pak, peglana kobasica Ranviru Singu UKRALA JE ŠOU!

Indijska zvezda pleše u centru Beograda na kiši!

Megan Hajn nagrađivana je producentkinja dokumentarnih emisija i autor velikog broja Grilsovih dokumentaraca. Sa Berom i ekipom indijskog Netflixa boravila je u Srbiji gde je sa poznatim „preživljavačem“ i Ranvirom Singom radila na novoj avanturističkoj seriji za Netflix.

Pročitajte još HIT! IGRA SUDBINE – Glumac Nenad Nenadović progovorio o sudbini Ade Kanački! Da li je Bruner ZAISTA UBIO ADU?

U Srbiji je tokom dve nedelje početkom jula, uz Bera Grilsa, njegov tim, i glumca Ranvira Singa boravio čitav tim indijskog Netflixa, čiji članovi nisu krili oduševljenje našom zemljom.

To je bio slučaj i sa Sabašem Batom, Netflixovim ekspertom za bezbednost na setu koji je brinuo da se sa Stare planine, posle vratolomija i egzibicija u divljini svi vrate živi i zdravi. U međuvremenu, Sabaš i ostatak ekipe uživali su u lepotama Srbije – netaknutoj prirodi, ali i Beogradu, Novom Sadu, Nišu, našoj hrani, pa i EXIT-u.

Pročitajte još HIT! Glumac Zoran Pajić otkrio sve o ulozi u novoj seriji KOLO SREĆE! A EVO ZAŠTO je odbio ulogu u filmu o Džejmsu Bondu…

Pročitajte još HIT! Serija KLAN – Glavna priča DRUGE sezone biće o otmici biznismena Miroslava Miškovića? EVO ŠTA čeka Šoka i Pašu!

Pročitajte još ŠOK! KALKANSKI KRUGOVI – OVO niko nije znao! Otkrivena tajna serije! EVO O ČEMU je reč!

Pročitajte još HIT! Počelo snimanje druge sezone serije MOČVARA! EKSKLUZIVNO – pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE sa SETA!

Izvor Film i TV

Zabranjeno svako kopiranje sadržaja bez navođenja izvora

Continue Reading
Advertisement