Connect with us

Featured

PEVAČICA – Stigao novi hit iz popularne serije! Pogledajte spot za pesmu BOGINJA i otkrijte – Hoće li Vlada OSTAVITI IVANU?

Published

on

Ovog vikenda od 21.00 na programu su dve nove epizode serije „Pevačica“ kooje će nas povesti korak dalje u mračni svet estrade i magije.

Videli smo da je Emilija krenula da se obračuna sa dojučerašnjom prijateljicom i cimerkom Ivanom. I to najprljavijim mogućim sredstvima. Ali ne možete je kriviti. Ipak je Ivana bila ta koja je započela tu igru mačke i miša.

Pročitajte još Igra sudbine 322. epizoda – ŠOK! Jelena je trudna? Luka ipak NIJE BOŠKOV SIN!?

Međutim, sve će se preokrenuti u sekundi. Uz pomoć crne magije Emilija će naneti mnogo štete Ivani. Ali neće se zaustaviti dok je ne vidi potučenu do kolena i potpuno poraženu. A da bi došlo do toga ona mora da joj zada i poslednji udarac. MOra da joj otme Vladu.

U tek pristiglom spotu za pesmu „Boginja“ koju u stvarnosti peva Aleksandra Kovač, a u seriji Emilija, vidimo da varnice polako poćinju da oživljavaju između njih dvoje. Kao što vidimo Ivana je već prošlot.

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI – OTKRIVAMO SVE O DRUGOJ SEZONI! Ko će glumiti, šta se dešava u novim epizodama i da li ćemo KONAČNO saznati KO JE BABA GUBA?. ..

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Advertisement