Connect with us

Featured

HIT! Evo KO će glumiti Aleksis, Kristl i Blejka u SRPSKOJ DINASTIJI! Nećete verovati KOJE SLAVNE srpske GLUMICE su u igri za GLAVNE ULOGE!

Published

on

Snima se domaća verzija „Dinastije“, a u ulozi „srpskih Karingtona“ najverovatnije će se naći Nataša Ninković, Jelena Gavrilović i Nebojša Dugalić! Kako saznaje Informer, produkcija „Emoušn“ otkupila je prava za rimejk najpopularnije američke sapunice svih vremena, koja će se ove zime snimati sa našim glumcima.

Pročitajte još IGRA SUDBINE postaje JOŠ ZANIMLJIVIJA! USKORO saznajemo zašto DIJANA ERSKI ima SAMO JEDNU RUKAVICU! Nećete verovati o kakvoj MISTERIJI je reč!

Kasting za ulogu Aleksis, Kristal i Blejka Karingtona i dalje je u toku, a producenti već imaju favorite.

Pročitajte još HIT! Luka Raco i Olja Lević, zvezde serije IGRA SUDBINE izabrani za NAJPOPULARNIJI GLUMAČKI PAR 2020!

– Ovo je ozbiljan projekat i producenti u glavnim ulogama žele zvučna glumačka imena. Za sada su za uloge supružnika Blejka i Kristal Karington najveći favoriti Nebojša Dugalić i Jelena Gavrilović. Njih dvoje i po godinama odgovaraju originalnim likovima, što je veliki plus – kaže za Informer dobro obavešteni izvor.

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević OTKRIVA šta ZAISTA misli o seriji IGRA SUDBINE! Ovome se NIKO nije NADAO!

Jedan od najvećih izazova produkcije biće da pronađe ko će glumiti Aleksis Karington, koju je u američkoj „Dinastiji“ maestralno odigrala Džoan Kolins.

– Verujem da će producentima, ali i reditelju, najteže biti da pronađu Aleksis. Njen lik je osamdesetih godina bio i omiljen i omražen u svetu, ali i veliki idol kada je moda u pitanju. Prvi pik za tu ulogu je Nataša Ninković, koja fizički podseća na Aleksis i energična je poput nje – objašnjava izvor za Informer.

Pročitajte još ŠOK! Sofija završila U ZATVORU! Da li ju je ADA konačno smestila IZA REŠETAKA?

Serija „Dinastija“ imala je devet sezona i ukupno 220 epizoda, dok će naša verzija brojati oko 80. Američka sapunica prikazivana je u više od 150 zemalja sveta, a u 80 je bila najgledaniji TV program svih vremena. Pre tri godine u SAD je snimljen rimejk serije, koji je emitovan na Netfliksu i proglašen za najgledaniju sapunicu u 2019. godini.

Izvor INFORMER

Continue Reading
Advertisement