Connect with us

Featured

Igra sudbine ŠOK! Luka je u VELIKOJ OPASNOSTI! Čeka ga UŽASNA TRAGEDIJA! Evo i KOJA!

Published

on

Igra sudbine u više navrata do sada uspevala je da nam oduzme dah, izmakne tlo pod nogama, učini da zanemimo. Nekim epizodama bacala nas je u komu, a pojedinim i u nesvest. I to od smeha. U svakom slučaju – ravnodušnosti nije bilo. Nikada. Ono što je prvi put predodredilo tok serije jeste čuvena zamena beba.

IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: EVO šta ČEKA SOFIJU i MATIJU na KRAJU SERIJE! DOBIĆE šta su i ZASLUŽILI?

Tada su Luka i Aleksa izgubili i dobili pravo na život koji im nije bio suđen. A 30 godina kasnije, veliku promenu u životu otkrićem te istine, doživela je i Ada Kanački. I od tog trenutka za njih, ali i za nas – gledaoce sa ove strane malih ekrana počinje omiljena TV avantura koje se ne odričemo već čitavu godinu.

Ammar Mešić, STRAHINJA iz serije Igra sudbine OTKRIVA: Idem kod psihologa! EVO i zbog ČEGA!

Sada nas od kraja serije deli manje od 100 epizoda. A verujemo – ništa manje novih dogodovština novih junaka. A koje su one najvažnije? One koje menjaju sve? Jedna od njih mogla bi da zadesi upravo novopronađenog Adinog sina Luku. Iako mu se i Ada već neko vreme merači, jer je svojom razmaženosšću počeo da je sve više razočarava iz dana u dan, ovog puta za Lukino sazrevanje pobrinuće se neko drugi. Ne Ada. Biće to – Igra sudbine!

KLAN: OTKRIVAMO – Šta nam donosi VELIKO FINALE? Sledi JEDNA SVADBA i bar PET SAHRANA! A evo i ČIJIH!

Igra sudbine – Koja to strašna tragedija čeka Luku?

Mada sada jadnoj Adi Kanački “opasno” šeta po živcima, pre svega svojim neodgovornim ponašanjem i stavom da mu je svet kriv za sve, a naročito majka, Luka će uskoro doživeti veliko “prosvetljenje”. Istina, on i nije negativac u pravom smislu te reči. Loš je najviše zbog razmaženosti i nezrelosti. Ipak, kako obično velike trauma čoveka menjaju iz korena, očekujemo da će i ona koja, makar prema originalu, Luku čeka u novim epizodama – uticati na mladog pevca kočoperca da spusti svoju krestu i zaigra za “pravi tim”.

Milica Tomašević: OVAKVU Nadu dosad NISTE VIDELI: vozi traktor, čisti štalu, muze kravu

Za nju je u originalnoj seriji na kojoj je zasnovana „Igra sudbine“ zadužena Sofija. Naravno, uz pomoć Matije. Još davno je nestašna Sofi rekla da je vreme da se reši mamicinog sina. Da li je došlo vreme da sa reči pređe na delo?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement