Connect with us

Top Story

Ovaj SEKSI MACAN je u PETOJ deceniji, a i dalje zavodi TRBUŠNJACIMA! EVO o KOME je reč

Published

on

Prošle godine ušao je u petu deceniju života, a i dalje ima telo na kojem bi mu pozavideli mnogi mladići.

Da žene i dalje lude za njim dovoljno je bilo da postavi na svoj “Instagram” profil fotografiju golog torzoa, pa da dobije skoro milion lajkova! Mahom od pripadnica lepšeg pola. A o kome je reč, saznajte u nastavku teksta.

PROČITAJTE JOŠ: Kasandra, Esmeralda, Divlja ruža, Ljovisna, Rubi… OVAKO danas IZGLEDAJU junakinje telenovela

Kubanski glumac Vilijam Levi, koji se proslavio ulogama u meksičkim telenovelama “Napušteni anđeo” i “Trijumf ljubavi”, i dalje je u punoj formi. Redovnim vežbanjem u teretani održava svoje “apolonsko telo”, koje krase nabildovane, čvrste ruke i “isklesane” pločice na stomaku.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – TOP 3 UŽASNA ŠOKA! Adu i Luku čekaju STRAŠNE TRAGEDIJE! Zbog ovoga će SVI PLAKATI!

Posle uspešne karijere u svetu telenovela, ovaj latino zavodnik pokušao je da se nametne holivudskim producentima. Pojavio se u popularnom šou-programu “Ples sa zvezdama”, gde je bio prava atrakcija. Završio je na trećem mestu. Snimio je nekoliko filmova, a glumio je i sa velikim zvezdama poput Mile Jovović u ostvarenju “Pritajeno zlo: Konačno poglavlje”.

PROČITAJTE JOŠ: KLAN: Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović OTKRIVAJU – Kako su ŠOK I PAŠA dobili DOZVOLU ZA UBIJANJE!

Da li zbog lošeg akcenta ili činjenice da mišićavih lepotana kao što je on u Holivudu ima na stotine, Vilijam Levi nije uspeo da opstane u američkom šou-biznisu. Vratio se nedavno onom što najbolje radi.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine donosi novi ŠOK! Vukašin i Sofija POSTAJU SAVEZNICI?! A evo i KAKO!

“Razbacani” plavušan trenutno boravi u Kolumbiji, gde snima rimejk popularne tamošnje telenovele “Kafa sa mirisom žene”. Originalnu verziju ove serije naši gledaoci imali su priliku da prate devedesetih godina na Trećem kanalu. Kasnije smo gledali i meksički rimejk pod nazivom “Gaviota”.

Foto instagram.com/willevy/

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement