Connect with us

Featured

ŠOK! IGRA SUDBINE neće imati SREĆAN KRAJ! I Adu KANAČKI očekuje KAZNA za njene GREHE!

Published

on

Igra sudbine kada se bude emitovala ta famozna poslednja epizoda zaokružiće skoro dve godine neprekidnog emitovanja. Junaci popularne telenovele postali su deo naših domova, gotovo ukućani, bez kojih naše večeri, priznajemo, neće biti iste. Međutim, do tog velikog oproštaja ostala je još cela druga sezona.

Pročitajte još Igra sudbine 290. epizoda – ŠOK! Žaklina hoće da se UBIJE? Aleksa RASKRINKAO VIDA! A evo i KAKO!

Gostujući kod Natalije Milosavljević u podkastu, jedan od glavnih negativaca serije, glumac Pavle Jerinić koji tumači lik Matije, otkrio je mnogo zanimljivih detalja o onome što predstoji. Ipak, jedan nam je bio najzanimljiviji. Njegovo viđenje kako bi serija trebalo da se završi.

Pročitajte još Evrovizija 2021 – ŠOK! Albanci nisu IZDRŽALI! Prišli URAGANKAMA sa albanskom zastavom u RUKAMA! A EVO šta su HTELI!

Igra sudbine je takav tip serije da gledaci na kraju očekuju da mi svi budemo zajedno, da se pomirimo i đuskamo srećni u poslednjoj sceni. Međutim, da li će to tako biti, ja ne znam. Žarko Jokanović će sigurno svakom napisati kraj kakav zaslužuje. Ja lično ne bih voleo da se završi sa tim popularnim hepi endom. Kako je ovo Igra sudbine smatram da svako treba na kraju da dobije ono što zaslužuje. Da završi prema onome kako se ponašao i kako je radio. Za Matiju i Sofiju je jasno, ali smatram da bi i Ada Kanački trebalo da bude kažnjena u nekoj meri, jer i ona ima putera na glavi. Ona jeste dobra, hrabra i pravedna, ali uradila je neke loše stvari i ne treba da prođe nekažnjeno zbog toga, poručio je pavle Jerinić gostujući u emisiji na Radio Novosti.

Pročitajte još ŠOK! Stana Dželetović iz serije IGRA SUDBINE krije JEDNU VELIKU TAJNU! OVO o njoj NISTE ZNALI!

Govoreći o nekoj narednoj ulozi koju iščekuje, Pavle je priznao da bi voleo da to bude nešto drugačije.

– Voleo bih da se oprobam u nekoj akciji. Jurnjavi automobila, da bude pucnjave. I da to bude neki televizijski film – istakao je glumac.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE – Otkrivamo SVE o drugoj sezoni! Kada počinje snimanje? Ko će ići u ZATVOR zbog UBISTVA? I najveći ŠOK – Nenad je ŽIV?…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement