Connect with us

Featured

OTKRIVAMO: Evo KO će biti GEJ u srpskoj verziji serije DINASTIJA! Naš poznati SEKSI PLAVUŠAN postaje STIVEN KARINGTON! Šokiraćete se kada vidite O KOME JE REČ!

Published

on

Snimanje srpske verzije najpopularnije sapunice svih vremena, legendarne „Dinastije“, već se zahuktava. Na setu u Šimanovcima, pod produkcijskom palicom Emotiona-a pre dve nedelje pala je i prva klapa.

Karingtonovi se u srpskoj verziji prezivaju Kadić, a na sve asocijacije sa poznatom srpskom dinastijom Karića, direktor produkcijske kuće Goran Stamenković odgovara odrično.

Pročitajte još URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

On kroz osmeh kaže da Kadić nije asocijacija na porodicu Karić.

– Nema ove veze s Karićima. Nije to taj profil biznismena, ali će se u „Dinastiji“ pronaći svaka bogataška porodica – iskren je Stamenković. 

– Velika gledanost sapunica nas je naterala da razmišljamo šta da radimo. Prva ideja je bila da pravimo nešto autorsko, ali su nam istraživanja ukazala da je „Dinastija“ i dalje format broj jedan. Hteli smo da napravimo nešto što je za naše prostore neviđeno – poručuje Stamenković, dodajući da je najveći izazov bila rola Aleksis Kolbi ex Karington.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Ana Savić za FILM I TV otkriva sve o SRPSKOJ DINASTIJI: Moja KRISTL neće PLAKATI u svakoj EPIZODI! A EVO i HOĆU li se TUĆI SA ALEKSIS!

– Aleksis igra Marija Karan, koja se posle 15 godina vraća iz Amerike. Tri glumice su bile u igri za tu ulogu. Kasting smo radili šest meseci, a za Aleksis smo hteli neko veliko ime. Ona nije živela u Srbiji 15 godina, a nije potrošeno ime na ekranu – objašnjava Stamenković.

Ipak, još jedan vruć krompir dobila je produkcija serije „Dinastija“. Kao što znamo, originalnu verziju obeležio je sukob Blejka Karingtona sa njegovim sinom Stivenom koji je homoseksualac. Ovo je bio veliki tabu kojim se bavila originalna „Dinastija“, a kako Stamenković kaže, ova tema ni danas nije lako prihvatljiva. Upravo zbog toga nas je i zanimalo ko će dočarati lik Stivena u srpskoj verziji. I otkrili smo.

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Stive Karington postaje Stefan Kadić, a ovaj lik, kako stoji na zvaničnoj Vikipedija stranici serije tumači niko drugi do verovatno najatraktivniji srpski glumac mlađe generacije – Aleksandar Radojičić! Ovo će svakako uzburkati strasti kod domaće publike budući da će scene Radojičića sa drugim muškarcem sigurno izazvati veliki zemljotres.

Dinastija premijerno počinje da se emituje na kanalu Pink ove jeseni, pa nećemo još dugo morati da čekamo da vidimo Aleksandra Radojičića u prvoj gej roli.

https://www.instagram.com/p/B7jU1Sqn466/?utm_medium=copy_link

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI veliki ŠOK! Tića NIJE Strahinjin PRAVI OTAC!? A evo KO JESTE!

https://www.instagram.com/p/BBLZUg0uFPm/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/BzyjcBwIAoS/?utm_medium=copy_link

Zaplet, kao i kod Amerikanaca, počinje kad jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom. To će pokrenuti lavinu događaja, koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija s najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstantinovićem.

Foto Printskrin/Instagram/Baywatch Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement