Connect with us

Featured

Lane Gutović NEĆE biti SAHRANJEN u Aleji velikana. Evo i ZAŠTO!

Published

on

Lane Gutović, neprevaziđeni Srećko Šojić iz filmskog serijala “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, preminuo je danas u Beogradu. Čuveni srpski glumac umro je od posledica korone. Iako nije bio positivan na virus kada je stigao u bolnicu, lekari su konstatovali da je “vukao” posledice od nedavno preležanog virusa.

PROČITAJTE JOŠ: LANE GUTOVIĆ svojevremeno otkrio: PO OVOM LIKU JE NASTAO ŠOJIĆ!

U kuću Laneta Gutovića na Voždovcu pristižu prijatelji, rodbina i komšije kako bi izjavili saučešće porodici. Kako je izjavio Lanetov sin Spasoje, ispraćaj njegovog oca na večni počinak biće održan u subotu na groblju u Kumodražu.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 20 nezaboravnih CITATA Srećka Šojića iz filma “Tesna koža” i serije “Bela lađa”, koje će vam naterati suze na oči! (VIDEO)

– Sahrana će biti održana u subotu na kumodraškom groblju, tu počivaju i njegovi roditelji – rekao je Lanetov sin. – Neće biti komemoracije, to je bila njegova želja. Porodica neće davati izjave za medije.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Evo koliko je LANE GUTOVIĆ zarađivao PO EPIZODI u seriji BELA LAĐA! I Šojić bi mu pozavideo…

Mnogi se pitaju da li će Lane Gutović počivati u Aleji zasluženih građana. Na pitanje da li će porodica pristati na to, ukoliko zvaničnici predlože, Spasoje je rekao da neće. Ispuniće glumčevu želju da bude sahranjen u Kumodražu.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KADA je PREMIJERA serije PEVAČICA na SUPERSTAR i PINK TV!

Gutović je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Dragan Bjelogrlić priznao da je napao Predraga Antonijevića, pa pušten da se brani sa slobode! Menadžer Maksa Ćatović otkrio pozadinu sukoba!

Lanetovi roditelji su bili prosvetni radnici. Ima stariju sestru Bojanu za koju je jednom prilikom rekao da je prema njemu uvek bila zaštitnički nastrojena. Želeo je da upiše Prirodno-matematički fakultet, ali se oprobao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju gde je odmah primljen. Bio je u braku iz kog ima ćerku Milicu. Ona je krenula očevim putem, a osim glumom, bavi se i baletom. Krajem 2016. godine Milica se porodila pa je glumac postao deda. Više od deceniju je bio u vanbračnoj vezi sa Biljanom Knežević, balerinom Pozorišta na Terazijama. Sa njom ima sinove Janka i Spasoja.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Vrela jesen na SUPERSTAR kanalu! Već u SEPTEMBRU očekuju nas TRI PREMIJERE! A evo i KOJE!

Serije i filmovi poput „Tesne kože”, „Metle bez drške”, „Otvorenih vrata”, „Bele lađe” samo su neki od njegovih ostvarenja i projekata u kojima je dao svoj lični pečat.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti/Kurir

Advertisement