Connect with us

FILM

LED 2 – TV PREMIJERA ruskog HIT FILMA na RTS 1! Evo i KADA! (VIDEO)

Published

on

Film “Led 2”, nastavak popularne romantične drame u kojem je igrao Miloš Biković, uskoro će imati premijeru na RTS 1. Pregršt lepih emocija, srceparajućih trenutaka i smeha, ali i po koju suzu, garantuju vam Nađa i Saša – čija je ljubavna priča oduševila i domaću publiku. Prvi deo filma u domaćim bioskopima pogledalo je više od 130.000 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Da li ste se nekada zapitali šta se dogodilo sa princezom i princom, nakon poslednje rečenice u bajci – „… i živeli su srećno do kraja života“? Zahvaljujući iskrenoj ljubavi hokejaša Saše, prvakinja u umetničkom klizanju Nađa uspela je da ustane iz invalidskih kolica i – ponovo zapleše najlepšu igru na ledu.

PROČITAJTE JOŠ: HITNO!!! Nova domaća serija MENJA TERMIN! A saznaj i KOJA! Nije PEVAČICA, ali jeste…

Delovalo je da će nastaviti tamo gde je stala u osvajanju titule najbolje igračice Rusije. Ali, želja da se uda za Sašu i rodi mu dete bila veća. Međutim, ne i od cene koju će zbog ostvarivanja tog sna morati da plati. Posle nemilog događaja, koji će promeniti živote mladog bračnog para, čini se da je nemoguće ponovo računati na srećan kraj. Ali, ukoliko poverujete u to, onda ne poznajete dovoljno dobro ovu ledenu bajku…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

Ruski film “Led 2” imaće domaću TV premijeru u subotu, 25. septembra, od 21.05 na RTS 1.

Kao producenti film “Led 2” potpisuje slavni ruski režiser Fjodor Bondarčuk, dok je za režiju zadužen Žora Križovnikov. Glavne uloge igraju: Aglaja Tarasova, Aleksandar Petrov, Marija Aronova, Vitalij Kornienko, Julija Hlinina, Nadežda Mihalkova i Sergej Kuznecov.

Foto Promo

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement