Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Stiže VOJNA AKADEMIJA 6! Scenario NAPISAN! A evo i KADA počinje SNIMANJE!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U ekspanziji domaćeg igranog serijskog programa naslovi se smenjuju, a publika željno iščekuje nove hitove. Ipak, ako se vratimo nekoliko godina unazad, prisetićemo se da je serija o kojima se priča i koje postižu rekordnu gledanost bilo nešto manje. Međutim, fama oko njih i dalje traje. Baš kao i želja publike da vide njihove nove sezone.

Pročitajte još Igra sudbine 285. epizoda – ŠOK! Ada Kanački je UHAPŠENA! A evo i ZAŠTO!

Veliko interesovanje publike vlada i za kultnom „Vojnom akademijom“. Može se reći, prvom srpskom serijom u stilu holivudskih koje u prvi plan stavljaju mlađe aktere i bave se njihovim odrastanjem. Doduše, u našoj verziji – na vojnoj obrazovnoj ustanovi.

Pročitajte još Nova hit serija stiže na TV Prva – POKUCAJ NA MOJA VRATA! A evo i KADA!

Ova serija u režiji Dejana Zečevića, i produkciji kompanije NiraPro, u čijih smo pet sezona, ali i pet filmova uživali od 2012. izrodila je celu plejadu mladih glumaca koji su okosnica današnje srpske glumačke scene. Uz njihove legendarne likove – Risa, Stošića, Milicu, Klisuru, Džakovića i mnoge druge odrasle su generacije gledalaca. Iste te generacije koje su se sada već uželele svojih junaka. Baš zbog toga smo i direktora NiraPro produkcije, Nebojšu Garića upitali – kada će šesta sezona. A on poručuje – verujem da će nastavka biti.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Počelo snimanje srpske DINASTIJE! A evo i KAKO Marija Karan izgleda kao srpska ALEKSIS! (FOTO)

– Šesta sezona je napisana odavno, ali prošle godine nismo nikako mogli da krenemo u realizaciju snimanja. U tome nas je omela pandemija korona virusa. Mi smo sve snimali u dogovoru sa Vojskom Srbije i pravim kadetima Vojne akademije. Zbog virusa Covid-19 nije mogla da se pređe kapija Vojne akademije. I to je potpuno razumljiva i odgovorna odluka Ministarstva vojske – kaže Garić.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena MRAČNA TAJNA serije UBICE MOG OCA! OVI zločini u HIT krimiću su PRAVI! U seriji LEGIJA, ČEDA JOVANOVIĆ… A to NIKO nije ZNAO…

– U scenariju pratimo novu generaciju pitomaca Vojne akademije, ali ne znamo još sa sigurnošću kada će snimanje početi. Postoje indicije da će se set spremiti za jesen, ali u ovoj situaciji ne zavisi ni od nas ni od Radio televizije Srbije. Verujem da će se po smirivanju ove pošasti koja je pogodila ceo svet ekipa Vojne akademije okupiti i krenuti sa radom.

Pročitajte još HIT! Dragana Mićalović OTKRIVA KO je ČOVEK čije je REČI VODE KROZ ŽIVOT! Na OVO niko ne može ostati RAVNODUŠAN!

ZABRANJENO KOPIRANJE DELA ILI TEKSTA U CELINI BEZ NAVOĐENJA IZVORA

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement