Connect with us

Featured

HIT! PEVAČICA – Objavljen prvi TREJLER za novu seriju! Milica Pavlović otkriva KAKO se oseća pred početak prikazivanja!

Published

on

Sitno se broji do emitovanja nove serije „Pevačica“ u kojoj će se prvi put u svojstvu glumice pojaviti pevačica Milica Pavlović. Tvorci i scenaristi kriminalističkog ostvarenja su Predrag Antonijević i Nataša Drakulić, a reditelj Miloš Kodemo.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo KADA je PREMIJERA serije PEVAČICA na SUPERSTAR i PINK TV!

Pavlovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila najavu za TV ostvarenje koje će izazvati, nema sumnje, masovne reakcije:

– Stiže „Pevačica“! Znate šta, ja ne znam šta bih sad rekla… Nestrpljivo sam čekala, dugo, ovaj momenat da najavim seriju  i koliko god sam bila pripremljena na to, sve pada u vodu sad kad sam svesna da je serija na korak od emitovanja… P.S. Verujte, na osnovu ovog tizera ne možete da naslutite kakav ringišpil vas čeka – istakla je Milica.

Pročitajte još HIT! Glumac Branislav Lečić u Nišu pozdravljen aplauzom nakon premijere filma ALEKSANDAR OD JUGOSLAVIJE! EVO KAKO se spremao za ulogu Nikole Pašića!

Pored Pavlovićeve, u TV ostvarenju glume Miloš Timotijević, Igor Đorđević, Nataša Ninković, Nikola Rakočević, Branka Pujić, Danica Makismović.

Pročitajte još HIT! Film ALEKSANDAR OD JUGOSLAVIJE premijerno prikazan na Filmskim susretima u Nišu! Glumac Ljubomir Bulajić zvezda četvrte večeri festivala!

Serija „Pevačica“ prati mladu muzičku zvezdu Ivanu Lazić, koja pobeđuje na muzičkom takmičenju i dobija ogromnu popularnost. Kasnije, ona biva ubijena, a slučaj preuzima detektiv Bojan. Dugo se spekulisalo da je TV ostvarenje inspirisano ubistvom pevačice Jelene Marjanović.

Foto: Promo/Instagram senoritamilica

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement