Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA 4. epizoda – Spremite se za PAKT SA ĐAVOLOM! A evo i KOJU CENU će Ivana i Emilija MORATI DA PLATE!

Published

on

Serija “Pevačica” 4. epizoda nosi naziv – “Pakt sa đavolom”.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Zavirite u glamurozni svet KOJI KRIJE OPASNE TAJNE! EVO ŠTA nas sve očekuje u srpskoj verzije kultne serije!

U nastavku mistične serije otkrivamo da je Ivana svoj pakt sa đavolom već potpisala i zna da nema nazad. Isti je slučaj i sa Emilijom.

Svet estrade je surov. Baš kao i život. Obe su premlade za sve što im se dogodilo. Premlade čaki da razumeju šta zapravo znači ono u šta su se upustile. Nažalost, ne veruju jedna drugoj više kao u toj pustoj mladosti kada su nošene optimizmom verovale da će sve biti bolje. Da mora biti bolje.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – Otkrivamo SVE što nas čeka u NOVIM EPIZODAMA! ŠOK! Emilija Ivani OTIMA VLADU? Ali to nije NAJGORE!

Ivana i Emilija su sada neprijatelji.  Isti oni koji su zaboravili koliko su se nekad voleli ali nisu ništa krive. Nikad nizašta nisu bile ni krive samo ih je život uterao u takve okolnosti…

Serija “Pevačica” (3. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Pročitajte još PEVAČICA (1. epizoda): OTKRIVAMO ko je vračara VLAJNA! Ko je NJEN SIN i zašto BACA MAGIJU!

Glavneuloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

Foto Promo/Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Advertisement