Connect with us

Featured

Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KADA će IVANA biti UBIJENA i ko će pokušati da je SPASE! Slede SPOJLERI!

Published

on

Serija „Pevačica“ koja se trenutno emituje na kanalu Superstar vikendom od 21.00, a u istom terminu, ali petkom, počela je od 17. septembra da se prikazuje i na TV Pink, polako, ali sigurno privlači sve više pažnje gledalaca.

Pročitajte još Glumica Nataša Ninković otkriva kako se spremala za ulogu Vlajne u seriji PEVAČICA!

Crna magija, zakulisna dešavanja u svetu estrade, lice i naličje jednog zanimanja o kom vlada velika fama, a kom se malo zna. Životi nevinih ljudi koji samo jednom pogrešnom odlukom bivaju gurnuti u oluju iz koje sami ne mogu da se izbave. Sve ovo bile su premise za sasvim logičan rezultat – praćenje nove serije Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić bez treptanja.

Pročitajte još HIT! Miloš Timotijević otkriva ŠTA mu je bio najveći IZAZOV u seriji PEVAČICA! A EVO i ŠTA kaže o ljubavnim scenama sa Milicom Pavlović!

Iako je serija prema mnogima kvalitetom dobacila ispod očekivanja, a Milica Pavlović u roli glumice nije zablistala, činjenica je da je serija „Pevačica“ temom napravila revolucionaran iskorak produkcije u paranormalno. Jer, tamo na istoku naše zemlje zaista se događa nešto teško razumljivo. neprirodno i onostrano. A možda i prirodnije nego bilo šta što je čovek stvorio. Jer magija je ukorenjena u ljudsko postojanje, možda čak od prvih koraka koje smo napravili ka savremenoj civilizaciji.

I baš ta magija tema je serije „Pevačica“. Ne toliko život estradnih zvezda i sve što taj život prati. Kao što je to i sam reditelj poručio „Pevačica“ će se i u nastavku baviti više obračunom crnih i belih magova nego što će u njenom fokusu biti estrada. Ona je bila samo povod za početak priče o nečem daleko kompleksnijem.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: Ivana je GOTOVA! Vlada je OSTAVLJA zbog EMILIJE! (VIDEO)

Ali pre te druge sezone, moramo dovršiti aktuelnu. A šta nas čeka u njoj? Pa za početak – da Ivana Lazić koju tumači Milica Pavlović konačno nestane.

Serija PEVAČICA – Kada će nestati IVANA LAZIĆ?

Kao što ćemo videti u nastavku serije Ivana će posle Emilijine posete crnom magu krenuti stazom sunovrata. Iracionalni strahovi od njenog života napraviće pakao. Majka više neće moći da je prepozna, a ni da je zaštiti. Pokušaće još jednom da je spase, ali kako će pokazati vreme, to će se završiti pezuspešno. Ivani je kraj zapisan u sudbini. I to od strane nekih viših sila, sa kojima se nikada nije pametno igrati.

Pročitajte još NEMANJIĆI – RAĐANJE KRALJEVINE: HIT! Snima se DRUGA SEZONA? Otkrivamo SVE o nastavku serije! Evo KO SU GLAVNI LIKOVI i KO glumi u novim epizodama

O nju će još jednom pokušati da se okoristi beli mag. Navodni zaštitnik onih kojima je nabačena crna magija. Nažalost, on je šarlatan koji će prepoznati Ivanu i lažnim činima pokušati da od nje odagna crni oblak koji preti da je odvede u smrt. Hoće li njegova kvazi magija biti jača od sila Emilijinog Crnog maga. I da li je ovde samo reč o magiji, ili, možda i o lošoj karmi koja uvek vraća dvostruko onome koji je poželeo nešto loše nedužnome.

Pročitajte još Milica Pavlović ODBILA “nepristojnu” ulogu MILOŠA BIKOVIĆA! EVO o čemu se radi…

Uprkos svim nastojanjima i borbi Ivaninih bližnjih da je zaštite, oni neće uspeti. Ivana nestaje. I to u devetoj epizodi pod nazivom „Nema nje“. A hoće li ipak biti izbavljena iz zagrljaja smrti saznaćemo u novim epizodama serije „Pevačica“.

Foto Promo Superstar

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement