Connect with us

Featured

Kasandra, Esmeralda, Divlja ruža, Ljovisna, Rubi… OVAKO danas IZGLEDAJU junakinje telenovela

Published

on

Kasandra, Esmeralda, Divlja ruža, Ljovisna, Rubi… ove dame su pre više od 20 godina vladale domaćim malim ekranima. Junakinje popularnih latinoameričkih telenovela bile su najveće zvezde devedesetih godina u SR Jugoslavija.

Gledaoci su iz pomno pratili na tadašnjem Trećem kanalu RTS, Palmi i Pinku. A koliko su ih voleli govori podatak da su bile gledanije od Dnevnika 2.

PROČITAJTE JOŠ: TOP 5 IGRA SUDBINE: Kako će SOFIJA završiti na kraju serije? Postaje sekretarica DIJANE ERSKI???

Mada su u našoj zemlji prikazane na desetine latinoameričkih sapunica, najviše su ostale upamćene prve telenovele koje smo gledali. One su uglavnom bile nazivane po vodećim likovima u njima.

PROČITAJTE JOŠ: Olja Lević, Mila iz serije IGRA SUDBINE ima sestru koja je PRAVA TV ZVEZDA! Da li ZNATE o KOME JE REČ?

A kako danas izgledaju ove dame, posle skoro dve decenije od kada smo se rastali sa njima? Mnoge su sačuvale atraktivan izgled, uprkos godinama. A neke, moramo priznati, izgledaju lepše nego pre.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVAMO Hoćemo li i KADA gledati nastavak serija JUGOSLOVENKA i ZLATNI DANI? Spremite se, NISU DOBRE VESTI…

KASANDRA (Koraima Tores)

Kasandra, Koraima Tores

Najvoljenija strana glumica u tadašnjoj Jugoslaviji svakako je bila Koraima Tores. “Kasandru”, svoju najpopularniju telenovelu, snimila je pre tačno 28 godina.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Stevan Piale OTKRIO šta LUKU KANAČKOG očekuje u nastavku serije IGRA SUDBINE: Neće mu BITI DOBRO od ONOGA ŠTO SLEDI!

Ova venecuelska glumica ima 47 godina, a napornim vežbanjem figuru je dovela do savršenstva. Mnogi se slažu da Kasandra danas izgleda bolje nego kada je tumačila ciganku s plavim očima.

https://www.instagram.com/p/CI5n4rUFXlY/

ESMERALDA (Letisija Kalderon)

Esmeralda, Letisija Kalderon

Odmah posle Koraime Tores, gledaoci su najviše voleli Letisiju Kalderon, iliti čuvenu Esmeraldu. Njeni jadi su toliko brinuli domaću publiku, koja se tokom prvih dana bombardovanja nije odvajala od malog ekrana. Čak i kada su joj bombe letele iznad glava.

PROČITAJTE JOŠ: DARA IZ JASENOVCA – Posle filma STIŽE i serija. EVO kada i na kom KANALU ćemo je GLEDATI!

Letisija Kalderon ove godine proslaviće 53. rođendan. Odavno ne igra glavne junakinje u telenovelama. Pre nekoliko godina prešaltala se na glavne negativke i to joj, kako tvrde kritičari, odlično ide.

https://www.instagram.com/p/CHo-JZaj-ky/

Privatno, Letisija uživa u životu, kači fotografije na Instagram bez šminke. A nedavno je oduševila pratioce seksi plesom. POGLEDAJTE!

https://www.instagram.com/p/CFL5Q8zjIiP/

DIVLJA RUŽA (Veronika Kastro)

Divlja ruža, Veronika Kastro

Pre nego što smo je 1996. godine gledali kao “Divlju ružu”, Veronika Kastro osvojila je domaću publiku kao Marijana u legendarnoj seriji “I bogati plaču”. Kraljica meksičkih telenovela, kako je nazivaju sunarodnici, skoro tri decenije ne snima sapunice.

PROČITAJTE JOŠ: DINASTIJA – OTKRIVAMO kada počinje da se snima i na kom kanalu će se prikazivati!

Pre nekoliko godina vratila se na male ekrane ulogom u Netfliksovoj crnoj komediji “Kuća cveća”, ali posle prve sezone odlučila je da se povuče. Ima 68 godina i retko se pojavljuje u javnosti.

https://www.instagram.com/p/BrUSG4EB8Xz/?igshid=rqz7f7kxaf8c

LJOVISNA (Skarlet Ortiz)

https://www.instagram.com/p/CI52GChBQAP/?igshid=se2megf063ds

Posle serije “Kasandra”, te 1997. godine, njen termin nasledila je “Ljovisna”. Ovo je bila prva glavna uloga i istovremeno glumački debi za Skarlet Ortiz, sa kojom smo se kasnije družili u nekoliko navrata.

PROČITAJTE JOŠ: Milan Kolak, OMILJENI doktor iz serije URGENTNI CENTAR otkriva SVE o novoj roli u KOMEDIJI DRIM TIM! BONUS – EVO koga ću igrati u filmu TOMA!

Crnokosa lepotica u martu će proslaviti 47. rođendan, a sudeći prema fotografijama koje kači na Instagram, godine joj ne mogu ništa. Izgleda podjednako atraktivno kao pre dvadeset i kusur godina.

https://www.instagram.com/p/CJjM1oAp1Io/?igshid=6kkifbwebq2h

RUBI (Barbara Mori)

Rubi, Barbara Mori

Za nju su govorili da je najlepša žena, a od pre četiri godine kažu da je ubedljivo najlepša i najzgodnija baka na svetu. Njen sin Serhio Majer dodelio joj je tu, ne baš pohvalnu titulu, kada je sa 18 godina postao otac.

PROČITAJTE JOŠ: Mirjana Karanović, zvezda serije PORODICA OTKRILA šta ISKRENO misli o MIRI MARKOVIĆ! SVE je IZNENADILA!

Barbara Mori osvojila je Srbiju, ali ostatak sveta kao zločesta sponzoruša u legendarnoj seriji “Rubi”. Mada joj je to bila poslednja uloga u telenovelama, Barbara je nastavila da gradi karijeru na filmu. Godine joj ne mogu ništa, u šta se možete uveriti i sami.

https://www.instagram.com/p/BxQ5IqfAjhp/?igshid=z9c29b4bw2zu

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement