Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Nora i Vid su BRUNEROVA DECA?

Published

on

Igra sudbine Bruner Nora Vid

Igra sudbine ove nedelje zavšrila se misterioznim rečima Ade Kanački! “Kamo sreće da sam i vašu majku snimala kamerom, možda sada ne bi bila mrtva”: poručila je Ada deci Dine Zalad. Nora i Vid kriju veliku tajnu. A kakve veze Bruner ima sa tim?

Pročitajte još Kalkanski krugovi 9. epizoda: Svetlana OTKRIVA Dejanu TAJNE pukovnika MARKOVIĆA! Evo o čemu je REČ!

Sastanak je Noru, Dininu ćerku ostavio u šoku. Ona odavno sumnja da nešto nije u redu sa smrću njene majke. Ada je počela polako da povezuje kockice, a njena teorija veoma je zainteresovala navodnu Boškovu vanbračnu ćerku.

Pročitajte još Igra sudbine 307. epizoda donosi NAJVEĆI ŠOK do SADA! A evo o ČEMU JE REČ!

Adi neke nelogičnosti u naprasnom dolasku Nore i Vida na scenu – neće promaći. Ona je već počela da se pita. Otkud Nori i Vidu pismo u kom im njihova preminula majka otkriva pravu istinu o njihovom poreklu?

Pročitajte još ŠOK! Lidija Vukićević konačno ISPRAVILA KOSU! Pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Veoma joj je sumnjivo to što je Dinu malo pre njene smrti posetio niko drugi do Bruner lično. I zašto je pismo koje su joj blizanci otkucano na kompjuteru, a nije napisano Dininom rukom. Budući da je reč o jednoj tako delikatnoj stvari, pre svega ličnoj i emotivnoj, tako nešto moralo bi da bude napisano rukom. Iz srca.

Pročitajte još ŽARKO LAUŠEVIĆ je imao teži ŽIVOT od VELIBORA iz serije KALKANSKI KRUGOVI! A sada se po njemu snima SERIJA!

Kao što smo videli njih dvoje već su pokrenuli proces ekshumacije Boškovih ostataka. Ali čeka li nas onovi preokret? Da li su Nora i Vid zaista Boškova vanbračna deca? Ili su možda Dinina i Brunerova deca, koja su igrom slučaja izmanipulisana i dovedena kako bi poslužila svrsi starog lisca? Hoće li Nora i Vid Bruneru poslužiti da Adi otme poslednje što joj je ostalo od Boška – njegovu imovinu?

Pročitajte još Serija RADIO MILEVA – SAZNAJEMO: Hoće li biti DRUGE SEZONE? Kada ćemo gledati 10 poslednjih epizoda?

Očekuje li nas još jedno veliko lukavstvo? I to baš sa podmetanjem lažnih dokaza nakon ekshumacije Boška? Dokaza koje će podmetnuti Donka ili neko od Brunerovih bliskih saveznika? I zašto je tako bitno da Donka spava sa čovekom kog je Bruner angažovao da bi počinio neku prljavštinu za njega? Zašto mora da mu obezbedi alibi?

Pročitajte još KALKANSKI KRUGOVI FINALE – TOP 5 NAJVEĆIH TAJNI koje razotkrivamo u poslednjim epizodama! Ko je Baba Guba, šta će biti sa Petrom i…

Zaista, Igra sudbine ne zna za dosadu… Čekaju nas velika uzbuđenja!

Foto Promo

Advertisement