Connect with us

Featured

FILM I TV na setu serije SLOŽNA BRAĆA – The Nekst Đeneration: Stiže LJUBAVNA PRIČA MUSLIMANA I SRPKINJE! Upoznajemo KEMICINOG SINA!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

„Deset u pola sa lukom“ i „Jel´ Frankova?“ su replike koje nesumnjivo odaju da je reč o seriji „složna braća“. Komedija koju smo pre dve decenije obožavali, smejali se i čitali između redova, vraća se ponovo pred domaće gledaoce i to pod nazivom „Složna braća – The Nekst Đeneration“. Producentski tim serije koja će imati 12 epizoda, uz Telekom, čine Bojan Ivković i Nenad Okanović.

Pročitajte još Pročitajte još Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

Nele Karajlić na setu serije

– Seriju smo priželjkivali, a Nenad i ja smo dugo radili na tome da Nele Karajlić pristane da radi nastavak „Složne braće“. Iz našeg prijateljstva rodila se i ideja da je vreme da se nakon dve decenije ponovo okupi neka ekipa u kafani „Složna braća“ – kaže Bojan Ivković za Film i TV.

– Sam format serije je odličan, a onda je tu i činjenica da je ta serija imala sjajnu gledanost u vreme kada je rađena. Uz našu energiju i Neletov scenario prirodno se dogodio nastavak.

Pročitajte još Pročitajte još JUŽNI VETAR 2 serija OTKRIVAMO: Evo KADA počinje snimanje DRUGE SEZONE i KO će biti SPECIJALNI GOST filma JUŽNI VETAR 3!

Likovi u verziji koja se upravo snima u jednom studiju nadomak Beograda su novi. Kako kaže producent, to nije nastavak serije, već baš ono što naslov i kaže – nova generacija.

– Preklapanja ima u dramaturgiji, u tom humori koji je nezaobilazan. Dvadeset godina nakon prvog dela mi suštinski imamo sličnu situaciju  na ovim prostorima. A ta kafana koja oslikava taj prostor ex Yu, je jedan prostor gde su ta složna braća svojevremeno živela. Sada ćemo sve to videti na malo drugačiji način. Drugačijim očima – priča Ivković.

– Svi ti likovi liče jedni na druge, slično se ponašaju, ali kroz stereotipe koji prate određene nacionalnosti mi vidimo da se oni i nisu mnogo pomerili.

Pročitajte još Pročitajte još EKSKLUZIVNO Pogledajte TREJLER za film JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE! Maraš RIZIKUJE svoj ŽIVOT da bi spasao Nenada! Evo hoće li PREŽIVETI… (VIDEO)

„Složna braća – The nekst đeneration“ biće, prema rečima producenta, spremna na jesen.

– Snimamo već više do mesec dana, sada su nam ostali eksterijeri još – otkriva Ivković.

– Što se nas tiče mi ćemo završiti do jeseni, a emitovanje zavisi od televizije. Prvo će biti na Superstar TV, a onda i na RTS verovatno. O tim detaljima znaćemo više u narednom periodu. Mi očekujemo premijeru na jesen ili zimu. Ipak, ima mnogo snimljenih i spremnih serija koje su radile druge kuće, pa ćemo čekati svoj red.

Pročitajte još Iva Štrljić za FILM I TV otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI serije IGRA SUDBINE i poručuje: Dijana Erski je ŽENSKI ŠOJIĆ! A evo i zašto!

U seriji će se kao jedan od najmlađih pojaviti i Amar Ćorović, kog smo gledali u „Žigosanima u reketu“ i „Zlatnom dobu“. On u novoj „Složnoj braći“ tumači lik Mirsada Halimića Milija.

Amar Ćorović

– Mili je sin vlasnika kafane, Kemicin sin (glumi ga Marko Gvero). Musliman koji je u vezi sa Radicom (igra je mlada glumica Maja Čampar), konobaricom. Njihova veza, kao Muslimana i Srpkinje, ne nailazi baš na oduševljenje kod ostalih, ali oni su svetlost u tom mračnom prostoru – kaže Amar Ćorović za naš portal.

–  Ta ljubav treba svima da bude vodilja, jer ljubav mora da pobedi.

Pročitajte još HIT! Stefan Buzurović OTKRIVA kada će se snimati NASTAVAK serije ISTINE I LAŽI!

A da li će ta ljubav pobediti i kako će pobediti Amar nije hteo da otkriva, već nam je poručio da se strpimo i da ćemo sigurno imati dosta razloga za smeh uz „Složnu braću – The nekst đeneration“.

Foto Arhiva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement